D12 są może jakieś nowe wieści odnośnie tego obrotka czy plany spaliły na panewce??!!D12 pisze:... obrotek ruszam jutro bo znalazłem wkońcu odpowiednie materiały i narzędzia ...
Moja corsa RAT...odhamowany
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Wiosna idzie a z wiosną porządki i małe pozimowe naprawy... dla informacji jakby ktoś szukał kosztów
- końcówki drążków, komplet 74 PLN
- filtr kabinowy 24 PLN
- uszczelka pomiędzy puszką a przepustnicą 13 PLN
Mam pytanko, zauważyłem, że spod odmy przy przepustnicy mam mały wyciek (oleju) odkręciłem odme i zauważyłem, że dookoła przepustnicy mam syf i troche oleju. Czy to jest normalne ? Dzisiaj zakupie uszczelke pod odmą i troche ją przeczyszcze.... jakby ktoś miał jakieś konstruktywne sugestie to poproszę, thx
- końcówki drążków, komplet 74 PLN
- filtr kabinowy 24 PLN
- uszczelka pomiędzy puszką a przepustnicą 13 PLN
Mam pytanko, zauważyłem, że spod odmy przy przepustnicy mam mały wyciek (oleju) odkręciłem odme i zauważyłem, że dookoła przepustnicy mam syf i troche oleju. Czy to jest normalne ? Dzisiaj zakupie uszczelke pod odmą i troche ją przeczyszcze.... jakby ktoś miał jakieś konstruktywne sugestie to poproszę, thx
Ostatnio zmieniony 9 mar 2006, o 14:03 przez D12, łącznie zmieniany 1 raz.
STOP Pijanym kierowcom
- geo022
- Swój
- Kontakt:
prawie ROBI wielką rożnicę -co prawda u mnie bylo calkiem ciemnno co nie zmienia faktu ze gdyby bylo tak jak Ty masz to i tak musiałbym zrywac ale ogolnie calkiem ladnie serio serioFoxaro pisze:Ładnie teraz a co do kontroli to sie nie zniechecaj
prawie zawsze mozesz sie dogadac (prawie robi wielka roznice)
- D12
- Weteran
- Kontakt:
to mnie kosztowało prawie 14 PLNów, węże ogrodowe były duuużo tańsze a poza tym ten bardziej mensko wyglądałendo pisze:waz ogrodowy to juz co innegoD12 w watku Marcina pisze:Sorki mi to wygląda na pojemnik po albo jakimś lekarstwie albo po zmywaczu po Paznokci, wygląda jak druciarstwo ale to ma działać a nie wyglądać.
STOP Pijanym kierowcom
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
węże ogrodowe nie są "menskie" bo są miękkie i łatwo się załamują, zwłaszcza jak już się rozgrzeją
lepiej kupować takie od gazowników lub w składnicach z częściami do maszyn rolniczych
lepiej kupować takie od gazowników lub w składnicach z częściami do maszyn rolniczych
.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Jak to nie jest druciarstwo to ja jestem kobieta hehe
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
wczesniej była jakaś promocyjna cena 99 pln czy utrzymuje sie nadal ??D12 pisze:Miałem okazje za free shamować swoją corse.... wyniki jakie są każdy widzi
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- D12
- Weteran
- Kontakt:
Tak utrzymuje się ta cena a przy ilości aut conajmniej 10 cena wynosi 75 PLNów-=m&m=- pisze:wczesniej była jakaś promocyjna cena 99 pln czy utrzymuje sie nadal ??D12 pisze:Miałem okazje za free shamować swoją corse.... wyniki jakie są każdy widzi
:0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 tak to nie Hooooooooonnnnnnnndddddaaaa!markos pisze:74Nm????????? :0
STOP Pijanym kierowcom
- D12
- Weteran
- Kontakt:
Panie dokładny 88 Nm w serii - 74 Nm które wyszło z hamowni to 14 Nm. Liczyć nie potrafisz a się wymądrzasz. Zhamowałem autko aby sprawdzic jak silnik po ponad 10 latach się trzyma kondycyjne bez żadnych przeróbek.!markos pisze:taaaaaa, cos ty? jeszcze nie przeszlo?
zdaje sie, ze ucieklo ci gdzies te fabryczne dodatkowe 12Nm, a w tym silniku to juz ladny procent straty, nie sadzisz? i o to wlasnie mi chodzilo..
STOP Pijanym kierowcom
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
w takim razie wiem gdzie sprawdze frankiego :] powiedz mi jeszcze czy ta cena jest za jeden przejazd czy mozna 3 razy np na rolkach sie przejechać z róznymi setupamiD12 pisze: Tak utrzymuje się ta cena a przy ilości aut conajmniej 10 cena wynosi 75 PLNów
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- D12
- Weteran
- Kontakt:
dodatkowy przejazd kosztuje 50 PLNów...-=m&m=- pisze:w takim razie wiem gdzie sprawdze frankiego :] powiedz mi jeszcze czy ta cena jest za jeden przejazd czy mozna 3 razy np na rolkach sie przejechać z róznymi setupamiD12 pisze: Tak utrzymuje się ta cena a przy ilości aut conajmniej 10 cena wynosi 75 PLNów
spoko markos już się wyładowałem
STOP Pijanym kierowcom