LMAO!markos pisze:aaa.. jeszcze mi sie cos przypomnialo. jak wam sie tak zajebiscie podobaly stalowki, gola blacha i tasmex to nie widze przeszkod - zrobcie tak u siebiebo jesli mam realizowac wasze meskie fantazje o glosnym i niewygodnym samochodzie, ktory sluzy tylko do zapierdalania to nie, dzieki, ale to juz nie do mnie prosze sie zglaszac
nowe markosowe gadzety :P
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
c20rsa, czlowieku meeen!
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
dobrze gada!markos pisze:aaa.. jeszcze mi sie cos przypomnialo. jak wam sie tak zajebiscie podobaly stalowki, gola blacha i tasmex to nie widze przeszkod - zrobcie tak u siebiebo jesli mam realizowac wasze meskie fantazje o glosnym i niewygodnym samochodzie, ktory sluzy tylko do zapierdalania to nie, dzieki, ale to juz nie do mnie prosze sie zglaszac
Było c14se
- Marcin99
- Nowy
- Kontakt:
Wygląda bardzo ładnie
Teraz powoli dłubać i na następny sezon będzie jeździć. Jak ściągniesz głowice i kupisz uszczelki to zarzuć fotki (bloku i głowicy od strony komór spalania zwłaszcza) - chciałbym z ciekawości sprawdzić czy to wogóle miałoby szanse wejść na blok od 8v. A tak wogóle to jak jest brany sygnał do czujnika położenia wału? Z koła czy z wału?
Teraz powoli dłubać i na następny sezon będzie jeździć. Jak ściągniesz głowice i kupisz uszczelki to zarzuć fotki (bloku i głowicy od strony komór spalania zwłaszcza) - chciałbym z ciekawości sprawdzić czy to wogóle miałoby szanse wejść na blok od 8v. A tak wogóle to jak jest brany sygnał do czujnika położenia wału? Z koła czy z wału?
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Super Markosiku ,dzialaj dzialaj... 
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
dawno sie tu nic nie dzialo 
pozwolcie, ze zaprezentuje finalowa faze zmian, ktore zaszly na przestrzeni ostatnich kilku tygodni

mam zrobic liste przeprowadzonych zmian i ich wplywu na to, jak samochod sie (nie)prowadzi?
ten projekt mozemy uznac za zakonczony, corsa jest na sprzedaz
moge powoli zakladac nowy watek w projektach, czy mam trzymac sie regulaminu, ktory sam ulozylem i nie wolno mi przedstawic innej marki?
pozwolcie, ze zaprezentuje finalowa faze zmian, ktore zaszly na przestrzeni ostatnich kilku tygodni

mam zrobic liste przeprowadzonych zmian i ich wplywu na to, jak samochod sie (nie)prowadzi?
ten projekt mozemy uznac za zakonczony, corsa jest na sprzedaz
moge powoli zakladac nowy watek w projektach, czy mam trzymac sie regulaminu, ktory sam ulozylem i nie wolno mi przedstawic innej marki?

- Marcin99
- Nowy
- Kontakt:
Ale wypas corsa
. Czyściutka, nie styrana i takie tam 
Ile sobie właściciel śpiewa za to cacko ??
Wiesz co !markos a może by tak zmienić deczko regulamin i wporowadzić punkt, że jest tam miejsce dla byłych posiadaczy cors. Żeby zobaczyć czym to koledzy teraz powożą. Ja jestem za, nie przeszkadza mi inna marka pod warunkiem, że to kogoś kogo znam przynajmniej z forum.
Jeśli będzie więcej głosów przeciw to zawsze zostaje podforum 2 piętra wyżej czyli "nasze projekty" na tuning.info.pl
Ile sobie właściciel śpiewa za to cacko ??
Wiesz co !markos a może by tak zmienić deczko regulamin i wporowadzić punkt, że jest tam miejsce dla byłych posiadaczy cors. Żeby zobaczyć czym to koledzy teraz powożą. Ja jestem za, nie przeszkadza mi inna marka pod warunkiem, że to kogoś kogo znam przynajmniej z forum.
Jeśli będzie więcej głosów przeciw to zawsze zostaje podforum 2 piętra wyżej czyli "nasze projekty" na tuning.info.pl
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
nooo markos idziesz w dobrym kierunku stylistycznym
w tym sezonie hiciorem ma być wysoki zawias oraz małe stalowe kółeczka (dla nie zoreintowanych markos wylansował stalówki ) nareszcie skończą sie kłopoty z przeglądem (auto stało się 5 osobowe ) a kierownica to istny majstersztyk, lusterka idealnei pasują do felg oraz widocznego na zderzakach platixu i tworza wspaniale ze soba współgrana całość. Jak juz powiedział Uhu
podoba mi się twoja furka !!
Właśnie to co lubie... Ładnie, schludnie, bez zbędnych spojlerów czy skrzydeł rodem z Boeinga 747
Wygląda super !
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert