-=Frankie=- czyli corsa m&m 2.0 16v - koniec historii
- endo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
czyzby juz wiedzial o wizycie Mike'a??kamiloooo w swoim watku 30.04.2007 pisze:niestety cos za cos ale mysle ze juz niedlugo zacznie i wygladac
tfu tfu tfu tfu, az na monitor poszlo-=martee=- pisze:wypluj te słowaendo pisze: ...to bedzie najbardziej awaryjne c20xe (tfu tfu )
ps. jak czytam to przypominaja sie crazy jazdy Wowa po swoje c20xe i zwozenie go noca za pomoca sluzbowego cinquecento z lekka zdeformowana przestrzenia bagazowa i inne dzikie akcje smietnikowe, dzieki Mike (Wow rusz posladki bo to Mike zostanie moim idolem )
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
podmień coscasta na moja ks 700kamiloooo pisze:mam juwenalia i nie mam sily podmieniac czesci
Ps. silnik kamila jest przykładem, że nie wszystkie c20xe są zajeżdżone i nadają sie tylko do remontu, jechałem za corza i nie puściła nawet małego baka
daleko mi do wowa, on jest klasą sama dla siebieendo pisze:Wow rusz posladki bo to Mike zostanie moim idolem
Pare osób pytało mnie o co chodzi z ta poduszka, więc może skrobne tutaj.
w corsie b były 2 róźne mocowania silnika :
1)
2)
W tym drugim przypadku nalezy dorobic mocowanie pod nową poduszke.
a poduszka pasuje właśnie z ascony
noi mamy taki ładny komplecik
Ps. zdjecia zaczerpniete ze strony http://www.mathijssentechnics.nl/
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
spocik możemy jakiś zrobić jak będziemy juz wracać z frankim z tym, że jest jeden problem, będziemy lecieć przez Poznańsopel358 pisze:tak sobie glosno mysle ze jak w niedziele bedziecie jechac po potworka to pewnie bedziecie smigac przez gnioezno moze jakis spocik bo chcial bym frankiego II zobaczyc na wlasne oczy
Poprzednim razem trase zrobiłem w 5 godzin i zaskoczyłem śpiącego kamilooooYAQB pisze:I co bedzie? Koszalin - Wroclaw 3h ?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
jak to ktos ładnie ujął, walka potwora z jego stwórca trwageo022 pisze:siostro skalpel franek niedługo ożyje -mamy nowe serce
pomysł całkiem całkiem ale zobaczymy jak bedzie z jego realizacjaPorszak pisze:moze Mike nakrecisz taki klimatyczny filmik jak Wow kiedy odbierali z markosem c20rsa'e , a jak nie to nakrecimy u mnie przy podmianie wydechu
moze ktoś wystawic ten filmik ??
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
tak ten jeden, który jest w 82 megowym archiwum tylko w lepszej jakości!markos pisze:jaki filmik? ten, ktory razem z cala reszta jest do sciagniecia w jednym z ostatnich postow w watku o c20rsie?
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
nie ma czasu na .....arts pisze:lol jakie tempo
trzeba ciąć metal i krzesać iskry
z ciekawszych rzeczy to piasty dotoczone są pod łożysko, które ma nieco większą średnice wewnętrzną (bodajże 35 mm) tak więc na piastach troche więcej mięsa zostało
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Super ,robota idzie piorunujaco!!!
Kurcze ,gdybym zajal sie swapami na codzien od rana to spokojnie dalbym rady robic je na biegu ehhe!!
Kurcze ,gdybym zajal sie swapami na codzien od rana to spokojnie dalbym rady robic je na biegu ehhe!!
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
FRANKENSTEIN OŻYŁ
popychacze się napełniły, kosmetyka do poprawienia
Ps. podziekowania dla kamiloooo, który dzielnie znosił moje telefony i dbał o projekt jak o swój własny
popychacze się napełniły, kosmetyka do poprawienia
Ps. podziekowania dla kamiloooo, który dzielnie znosił moje telefony i dbał o projekt jak o swój własny