![Wink :oko:](./images/smilies/wink.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/lol.gif)
![Very Happy :grin:](./images/smilies/biggrin.gif)
korzystając z okazji dorobione zostały dystanse pod stabilizator
![Obrazek](http://img211.imageshack.us/img211/4633/p8280001af7.jpg)
sorki za fote, jest robiona telefonem
![Obrazek](http://img118.imageshack.us/img118/4559/20070827006xv5.jpg)
piszac kanapa miałem na mysli oparcie + siedzisko i zapewniam Cie, że lekkie to to nie jest a juz na pewno nie oparcieD12 pisze:heh wyrzuciłeś kanape a ona tyle waży co te dwa klocki. Czemu pozbyłeś się gazu ?
do tego butla na gaz na pewno kolejne 25 kg jak nie wiecejKotlin pisze:ja wazylem wszystko jak wywalalem chyba kanapa komplet to nie wiecej niz 25kg .....
Ps. kiedy mody silnika bo wszyscy i tak wiemy ze to nastapi
ja niebawem wypisuje sie z klanu vanakamiloooo pisze: ja tez mam przerobiona corse na zuka dwu osobowego![]()
![]()
dystanse sa zrobione z kawałka preta aluminium 30x30mm i załatwiaja sprawe obijania kolektorem wydechowym stabilizatoraPorszak pisze:te dystanse ile maja wysokosci? tzn ile odsuwaja stabilizator?
no z jednej strony stabilizator a z drugiej flansza kolektoraAdamXXL pisze:jedno jest pewne jest dość dobre zabezpieczenie miski olejowej
no to bede musial pokombinowac cos bo seryjna z vectry jakos nie chce podejscPorszak pisze:jesli puszka z corsy to tylko z pokrywka z c16xe, ta ma wylot w okolicach 70mm jak nie wiecej nie pamietam dokladnie
przyczyna oczywiście był niepodpiety czujnik!markos pisze:no wreszcie cos popsules, bo tak bezawaryjnie to az nie wypada jezdzic
jedz do Aso tam to dopiro umiej mine zrobic dobra-=m&m=- pisze:przyczyna oczywiście był niepodpiety czujnik!markos pisze:no wreszcie cos popsules, bo tak bezawaryjnie to az nie wypada jezdzicjakos podczas walki z krokowcem musiał sie wypiąc ... tylko jakim cudem stracił zabezpieczenie :0 w każdym razie przyszlo nowe zabezpieczenie i czujnik siedzi na miejscu.
Ps. z racji dzisiejszej pogody zamiast rzeźbić samemu podjechałem do warsztatu .... mina mechaników bezcennachyba czesciej bede jeździł do warszatów i starszył c20xe w corsie
nie gadaj, sam masz niezły bajzel pod maskafotograf pisze:A ja miałem nadzieje ze pod względem różnorodności części choć trochę zbliżę się ze swoim projektem do Frankiego
L jak LOBROD12 pisze:... mike kieruje się w stronę lansu przez duże LPorszak pisze:co to za tuning jak auto bedzie jezdzilo wolniej....![]()
Powiedzmy masz do przejechania dystans po trasie 200 km i tankujesz, Potem ze wskazań patrzysz ile spalił.!markos pisze:jak wyobrazasz sobie zbadanie spalania bez informacji o ilosci przejechanych kilometrow?