Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tuning Corsy - To forum ma na celu prezentację Waszych projektów, modyfikacji i tego wszystkiego co zrobiliście przy swoich Corsach aby poprawić fabrykę.
Geometria juz zrobiona I jestem w szoku autko zaczelo jezdzic prosto mam delikatnie walniete prawe tylnie kolo tzn jest 3min poza tolerancja ale koles powiedzial ze podczas jazdy tego nie wyczuje.
Ogolnie mega zadowolenie z poczynionych napraw teraz musze zlikwidowac zapach wachy w srodku bo tryfi strasznie.
I pozostaje czekac na zwrot z podatku wtedy przyjda nowe kubelki
no KOtlin ogolnie kierunek prac baaaardzo sluszny.do bagaznika nic nie wsadzaj, wlasnie gola blacha ma swoj urok (przynajmniej dla mnie).ja u siebie ze srodka jeszcze chce ta podloge z przodu wyciagnac ta materialowa.
co do zbieznosci, to kurde jak sie jezdzilo (pisze o sobie) na rozwalonej, a potem dokonano ustawienia, to jakos nagle auto zaczelo skrecac normalnie i w ogole lepiej jezdzic.szok ile to potrafi pomoc. dlatego ja przynajmniej raz na dwa miechy jezdze na ustawianie, albo po jakiej zmianie elementow w zawieszeniu, albo po jakims upalaniu.
dobra ale wracajac do jajecznicy, to dawaj dalej chlopak! rob z tego wydmuche a bedzie zapieprzac.
Była Corsa B GSi C16XE prawie S1600 Jest Corsa C GSi Z18XE
ja dorastam ???? jaaaaaaaaaasne
I wcale ostatnio duzo nie gadam z markosem na gg bo moja dziewczyna powiedziala ze to geyostwem zaciaga Jołk taki maly.
Ps. Obawiam sie ze ciezko bedzie sprzedac corse
Narazie corsa zostaje do momentu wyszykowania auta numer dwa!!!!
Panowie, Corsa pojechała w okolice Ostrołeki wiec wątek mozna zamknac.
Jestem na etapie szukania nowego auta cos w 3 furtkach nie wieksze niz klasa kompakt moze byc diesel moze byc benzyna w miare predkie do 20k pln (moze z groszem)