Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tuning Corsy - To forum ma na celu prezentację Waszych projektów, modyfikacji i tego wszystkiego co zrobiliście przy swoich Corsach aby poprawić fabrykę.
nie ma tam takiego napelniania (wlasnie przez ten dolot), zeby az tyle paliwa brakowalo. mysle, ze to raczej przeplyw. no w kazdym razie MEGA, MEGAGRATULACJE! pokazales, ze zlozenie silnika w przemyslany od poczatku do konca sposob daje zajebiste efekty!
Gratuluje Porszak Super projekcik i masz więcej mocy niż Mike
i po co komu robić 2.0 Koszalin, przeboje i ciągle coś podszkoliłbyś tego mojego Emsa
Ps. na następnym spocie w Łodzi przejażdzki będą Twoją corsą
"Życie to najbardziej zdumiewająca bajka"
Hans Christian Andersen
Szczerze mowiac po przejezdzkach celowalem ~150 kuniow ale bales sie przytaknac , zarwane nocki i zszarpane nerwy daly efekty.
Ps. Teraz jak nasz miastowy "orange kamelełon gangsta" sie dowie co drzemi w corsie to ze zlosci zerwie cala szpachle z astry wlacznie z bodykitem. Chyba wiesz o kogo chodzi?
KOZAK !!!Brawo:))Wynik lepszy niz c20xe i moze byc lepiej takze naleza sie wielkie slowa uznania!!!
Teraz zycze bezpieczniej i bezawaryjnej jazdy!!!!
BRAWO!!!!!!MISTRZ jestes
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Jak dla mnie to najbardziej zaawansowany technicznie projekt w Corsie jaki w życiu widziałem :0 naprawdę należą się słowa uznania za wkład pracy (zwłaszcza że większośc była robiona osobiście !!!) i ogrom wiedzy dzieki której efekty są naprawdę powalające
Jeszcze raz graty i dawaj projekt w świat - niech angolom szczeny pospadają
PS.Ten wykres to faktycznie "wielkie jebnięcie" jak to mówił !markos ale po strojeniu i zrobieniu dolotu będzie zajebisty BIG BANG !!!!
Porszak super sprawa. Projekt przemyślany i konsekwentnie prowadzony w dobrym kierunku (co pokazuje wynik ).
Zaglądam do twojego wątku regularnie z nadzieją, że pojawią się nowe dane lub fotki a na samą myśl co to się będzie działo jak złożysz dolot i to wystroisz gemba mi się
Gratuluję silnika i pracy w niego włożonej.
ja wtryskow nie zmienialem, sa szare wtryski, podejrzewam ze seria.
osman mowil ze majac 1.6 z boxem wtryski musial wymienic po wlozeniu walkow. ja szukam wtryskow od c20xe
spalanie narazie wyszlo ra 8.15L/100 przy malo oszczedniej jezdzie w trasie i troche w miescie, natomiast przy staniu w lodzkich korkach i jezdzie po lodzi oraz znow nieoszczedzaniu poza miastem oraz palnikowaniu na hamowni 9.3. zobaczymy co pozniej, nie jest zle
!markos pisze:
z ciekawostek - u mnie po vtecu afr jest 12
wydaje mi sie ze afr 12 w wolnossacym to juz troszke duzo i moze go zalewac a z tego co porszak podal to okolice tej wartosci wystepuja przy 4,5 tys i 6 tys chociaz dramatu nie ma ale tak jak pisal markos wskazywaloby to na restrykcyjny dolot
Porszak pisze:
ja szukam wtryskow od c20xe
kremowych czy niebieskich ?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Porszak gratuluje! Powiem szczerzeze nie spodziewalem sie takiego wyniku. Hehe. Musi ciekawie jezdzic twoj wozik. Zycze bezawaryjnej jazdy i coraz wiecej KM i Nm