bez kitu nie wiem co mam powiedziec
Porszakowe c10rsa - mozliwosci c16xe czyli c18xe smallblock
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
endo schrick 264st, byc moze ten dolek jest spowodowany dolotem, tam ciagle siedzi gorna czesc kolektora dolotowego od x14
dobra chlopaki spadam do pracy powoli, dzieki wszystkim raz jeszcze
dobra chlopaki spadam do pracy powoli, dzieki wszystkim raz jeszcze
Ostatnio zmieniony 20 lis 2007, o 12:40 przez Porszak, łącznie zmieniany 1 raz.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
albo brak paliwa!markos pisze:daje glowe, ze to ograniczenie od strony dolotuendo pisze:co to za wyhamowanie przy 5000rpm?
Porszak pisze: zmierzony byl tez afr i na 3 proby raz w okolicy 5000rpm wyszlo 14 a poza tym wszystk ok.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
-
dexag
- Świeżak
- Imię: Łukasz
Szczerze mowiac po przejezdzkach celowalem ~150 kuniow ale bales sie przytaknac
, zarwane nocki i zszarpane nerwy daly efekty.
Ps. Teraz jak nasz miastowy "orange kamelełon gangsta" sie dowie co drzemi w corsie to ze zlosci zerwie cala szpachle z astry wlacznie z bodykitem. Chyba wiesz o kogo chodzi?
Ps. Teraz jak nasz miastowy "orange kamelełon gangsta" sie dowie co drzemi w corsie to ze zlosci zerwie cala szpachle z astry wlacznie z bodykitem. Chyba wiesz o kogo chodzi?
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Wow dawno mnie tu nie było. Patrze na statusty na GG a tu połowa ludzi z CTM ma "Porszak mistrz" więc wpadam na forum i co widzę
Super Porszak, wielki joł dla ciebie. Szacun na dzielni + 10
Super Porszak, wielki joł dla ciebie. Szacun na dzielni + 10
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
KOZAK !!!Brawo:))Wynik lepszy niz c20xe i moze byc lepiej takze naleza sie wielkie slowa uznania!!!
Teraz zycze bezpieczniej i bezawaryjnej jazdy!!!!
BRAWO!!!!!!MISTRZ jestes
Teraz zycze bezpieczniej i bezawaryjnej jazdy!!!!
BRAWO!!!!!!MISTRZ jestes
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- fotograf
- Swój
- Kontakt:
Jak dla mnie to najbardziej zaawansowany technicznie projekt w Corsie jaki w życiu widziałem :0 naprawdę należą się słowa uznania za wkład pracy (zwłaszcza że większośc była robiona osobiście !!!) i ogrom wiedzy dzieki której efekty są naprawdę powalające
Jeszcze raz graty i dawaj projekt w świat - niech angolom szczeny pospadają
PS.Ten wykres to faktycznie "wielkie jebnięcie" jak to mówił !markos ale po strojeniu i zrobieniu dolotu będzie zajebisty BIG BANG !!!!
Jeszcze raz graty i dawaj projekt w świat - niech angolom szczeny pospadają
PS.Ten wykres to faktycznie "wielkie jebnięcie" jak to mówił !markos ale po strojeniu i zrobieniu dolotu będzie zajebisty BIG BANG !!!!
- Marcin99
- Nowy
- Kontakt:
Porszak super sprawa. Projekt przemyślany i konsekwentnie prowadzony w dobrym kierunku (co pokazuje wynik
).
Zaglądam do twojego wątku regularnie z nadzieją, że pojawią się nowe dane lub fotki a na samą myśl co to się będzie działo jak złożysz dolot i to wystroisz gemba mi się
Gratuluję silnika i pracy w niego włożonej.
Zaglądam do twojego wątku regularnie z nadzieją, że pojawią się nowe dane lub fotki a na samą myśl co to się będzie działo jak złożysz dolot i to wystroisz gemba mi się
Gratuluję silnika i pracy w niego włożonej.
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
ja wtryskow nie zmienialem, sa szare wtryski, podejrzewam ze seria.
osman mowil ze majac 1.6 z boxem wtryski musial wymienic po wlozeniu walkow. ja szukam wtryskow od c20xe
spalanie narazie wyszlo ra 8.15L/100 przy malo oszczedniej jezdzie w trasie i troche w miescie, natomiast przy staniu w lodzkich korkach i jezdzie po lodzi oraz znow nieoszczedzaniu poza miastem oraz palnikowaniu na hamowni 9.3. zobaczymy co pozniej, nie jest zle
osman mowil ze majac 1.6 z boxem wtryski musial wymienic po wlozeniu walkow. ja szukam wtryskow od c20xe
spalanie narazie wyszlo ra 8.15L/100 przy malo oszczedniej jezdzie w trasie i troche w miescie, natomiast przy staniu w lodzkich korkach i jezdzie po lodzi oraz znow nieoszczedzaniu poza miastem oraz palnikowaniu na hamowni 9.3. zobaczymy co pozniej, nie jest zle
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
wydaje mi sie ze afr 12 w wolnossacym to juz troszke duzo i moze go zalewac!markos pisze: z ciekawostek - u mnie po vtecu afr jest 12
kremowych czy niebieskich ?Porszak pisze: ja szukam wtryskow od c20xe
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
Tutaj sa razem z listwa i regulatorem cisnienia paliwa, moze uda sie stragowac do 100 za same wtryski, mysle ze 25 pln od wtrysku to rozsadna cena.Porszak pisze:niebieskich 3barowych
Ps. we wrocku moge je odebrac