http://www.hpt.pl/index.php?page=shop.p ... &Itemid=30" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hpt.pl/index.php?page=shop.p ... &Itemid=30" onclick="window.open(this.href);return false;
A tak wyglądają w rzeczywistości

na rozpórki czekałem miesiąc czasu, firma jest godna polecenia. Dobry kontak e-mailowy, ludzie tam pracujący mają pojęcie o co chodzi, a jak widać po ich asortymecie mają trochę towaru w ofercie.-=kLaRi=- pisze:Gites! jak dlugo czekales?
to fakt, wiele osób robi niepotrzeny szum a wystarczy tylko poszperać, poszukać i być wytrwałym, napisać e-maila w kilka miejsc, poprosić o odpowiedź itd. Jak widać można skompletować sobie zestaw 3 rozpórek bez żadnego problemu.!markos pisze: zamiast pierdzielic w kolko "a ile to, a gdzie kupiles" poprostu wybiera co chce, znajduje dostawce i najnormalniej w swiecie kupuje! gratulacje za ogarniecie!
CB przygotowuję tak samo jak poprzednią CA na większy silnik. Tak się złożyło, że była okazja i zmieniłem CA na CB więc rozpocząłem plan wykonywać od początku z przygotowaniem na większy silnik. Od jesieni zaczynam szukać dla siebie C16SE. To mój typ i faworyt, proszę nie pisać dlaczego nie 2.0 Moja CB ma pokonywać zakręty jak gocartadm pisze:Mazur fajne te rozpóreczki i fajnie że będziesz miał budę już tak elegancko usztywnioną. To teraz tylko czas zacząć się rozglądać za jakimś motorkiem.
tak, tak..tylko bracie w przypadku zastosowania ledow w słoneczny dzień TIDa nie odczytasz..Mazur pisze:... W tym miejscu obalam manuala jaki jest zamieszczony u nas na forum, który opisuję zmianę koloru TID-a przy pomocy folii specjalnych itd. Otóż wystarczy 2 żarówki zastąpić LED-ami i jest po sprawie...
nic z tych rzeczyStaneq pisze:tylko bracie w przypadku zastosowania ledow w słoneczny dzień TIDa nie odczytasz..
ledow nie idzie przyciemniac wiec pokretlo mozesz krecic, a i tak nic to nie zmienimozna rowniez pokombinowac z kabelkami i odlaczyc to sciemnnienie przy wlaczaczeniu swiatel wtedy bedzie jeszcze lepiej widoczny
ja mam u siebie ledy w desce i w tidzie i wszystko sie normalnie przyciemnia i rozjaśnia...A-rek pisze:ledow nie idzie przyciemniac wiec pokretlo mozesz krecic, a i tak nic to nie zmieni