Jestem nowy na forum i chciałbym pokazać swoje autko. Nie jest ono jeszcze tak wypasione jak niektóre Corsy tutaj ale mam nadzieję, że niedługo się to zmieni. Na razie zmieniony mam tylko delikatnie wygląd (tak w ogóle to chcę pozostać przy delikatnym tuningu zewnętrznym coś w stylu auta kamiloooo, które też jeździ po Koszalinie.
P.S. Kamiloooo nie bój się auta nie będą takie same.
Jest to mój pierwszy wątek więc proszę o wyrozumiałość. Jeśli coś jest nie tak, napiszcie.
Oto zdjęcie mojej Corsy

Jak widać z zewnątrz wyróżnia się tylko szczegółami. Lusterka typu M5 i grill bez znaczka. To wszystko z przodu. Jeśli chodzi o czarne plastiki to mam zamiar pomalować je w tym roku pod kolor nadwozia. Felgi Artec w rozmiarze 14" i opony 185/50 od Fuldy. Myślę o zakupie Yokohamy

Zawieszenie firmy Patec Motorsport. Przód -60, tył -40. Musiałem podciąć trochę nadkola żeby nie obcierały koła. Jest też rozpórka z przodu ale nie pamiętam firmy.

Z tyłu mam jedynie przyciemnione światła. Nie ma ciekawych wzorów tylnych lamp do Corsy niestety

Tutaj widać trochę wnętrza.

To moje hamulce:
Tarcze Brembo Max i klocki Ferodo Premier. Wtedy jeszcze nie myślałem o wymianie silnika na mocniejszy. Myślę oczywiście o 2.0. Na razie jest tylko stożek

A takie mam zegary

A tutaj taki mały gadżet

To na razie wszystko co mogę pokazać. Mam nadzieję, że finansowo dam radę ze wszystkimi planowanymi zmianami.
Pozdrawiam wszystkich Corsomaniaków
pozwolilem sobie poprawic linki