- hamulce tył ( bo padaja juz )
- ospojlerowanie
- troche przeróbek ( drobne sprawy )
- puzniej malowanie calego auta
- światła
- gleba
- I DOPIERO SILNIK bym kupił jeszcze musze duzo w nim zrobic zanim go zamontuje i tu wlasnie jest pytanie co warto zrobic ! co czyscic co wymienic na jakie !?
wg mnie to tak..
Skoro chcesz juz swapa robic :
-Hamulce- przod zestaw 256. a tył zrob na dobrych czesciach
- ospoilerowanie??? zależy co masz na mysli? Jesli Pakiet GSi to super.. jesli jakies big kit aleegro stajla

to jestem na NIE!
- swiatla ok ale to tez zalerzy od twojego gustu bo tymi elementami mozna zepsuc caly wizerunek auta ;/
- gleba .. i TO JEST TO OD CZEGO POWIENIES ZACZAC ! ... bo co z tego ze bedziesz mial zrobiene zewnatrz auto jak bedzie koza;/
- Silnik.. no tu jest spore pole do popisu ktory wlozyc.. a co wymieniac? to zalerzy jak bardzo chcesz posunac sie z funduszami na ten cel...
Poczytaj watki SEBOSSa, PORSZAKa, KAMILOO, STELMIego i przemysl to czy jestes przygotowany na takie wydatki...
a jelsi juz myslisz o PSSSYT i turbo..
chcesz sobie przygotowac auto pod turbo.. i jezdzic jakkis czas takim silnikiem i dopiero ,,kiedys" zakldac pssyt? moim zdaniem tak sie nieda zeby bylo zdrowo dla silnika;/
brakuje mi tylko jednej pozycji.... ALUFELGI ? co z nimi ?
PS. czasami mam wrazenie ze spora czesc lludzi nie zdaje sobie sprawy z kosztów Tuningu...