Honda Civic EG5 B18C6 Turbo
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: Honda Civic EG5 B18C6 Turbo
Ale brudy wywalacie na forum oficjalnie
Oczywiscie kazdy robi po swojemu i bierze za to odpowiedzialnosc. Ale ja sie zgadzam z Czesterem i Porszakiem. Jesli robi sie cos, to powinno to byc zrobione z glowa i zgodnie z prawem.
Wlasnie na wypadek jakiejs przykrej sytuacji, gdzie ktos mocniej ucierpi.
A poza tym ciesze sie ze powoli i mozolnie auto staje na nogi... na kola
Oczywiscie kazdy robi po swojemu i bierze za to odpowiedzialnosc. Ale ja sie zgadzam z Czesterem i Porszakiem. Jesli robi sie cos, to powinno to byc zrobione z glowa i zgodnie z prawem.
Wlasnie na wypadek jakiejs przykrej sytuacji, gdzie ktos mocniej ucierpi.
A poza tym ciesze sie ze powoli i mozolnie auto staje na nogi... na kola
- marek-rz
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Auto pasuje do właściciela takiego jak jest w awatarze tyle w tym temacie....
-
- Swój
- Imię: Mateusz
zderzak jest jakis super lekki że nie pod kolor?
robi się kolorowo, zielony, żółty
Kadett 2.0 8v aktualna zbawka
Opel Corsa B GSi++... c20xe on board... była...
nie polecam usług tuningowych z "NowyDwórMazowiecki/Jabłonna"...
Opel Corsa B GSi++... c20xe on board... była...
nie polecam usług tuningowych z "NowyDwórMazowiecki/Jabłonna"...
-
- Świeżak
- Imię: Marcin
Hej.
Czytam wszystkie odpowiedzi na ten post i widze ze strasznie czepiacie sie kolezki.
Mi sie podoba ta honda a widze ze w planach bedzie jeszcze bardzie doinwestowana,a co za tym idzie bedzie jeszcze lepiej wygladala.
Ciekawe czy wszyscy co zmieniaja silniki w corsach z 1.2 na 2.0 maja ubezpieczenia na 2,0
Czytam wszystkie odpowiedzi na ten post i widze ze strasznie czepiacie sie kolezki.
Mi sie podoba ta honda a widze ze w planach bedzie jeszcze bardzie doinwestowana,a co za tym idzie bedzie jeszcze lepiej wygladala.
Ciekawe czy wszyscy co zmieniaja silniki w corsach z 1.2 na 2.0 maja ubezpieczenia na 2,0
- Volter
- Nowy
- Imię: Tomek
- Podziękował;: 2 razy
No coś ty!!?? Przecież to jest najpiękniejszy samochód na tym forum! Szyk mody! Jacyków byłby z niego dumny...kruszyn1 pisze:zderzak jest jakis super lekki że nie pod kolor?
Do M&M: Post nie pisany, żeby kogoś obrazić tylko wyrażam swoją opinie na temat tego samochodu
- STELMI
- Moderatorzy
- Imię: Piotr
- Kontakt:
jesteś dość krótko na forum i nie wiesz, że osoby czepiające się !markosa wcześniej otrzymały od niego krytykę i odgryzając się próbują siebie dowartościować. Oczywiście u !markosa maska pozostanie żółta, w końcu po to kupił carbonową, żeby leżała w domu, a jeździć będzie z żółtą.Lysy pisze:Hej.
Jakie plany odnośnie zderzaka?
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Jezeli ktokolwiek z piszacych pomyslal, ze samochod zostanie taki kolorowy jak teraz, to jest mi przykro, ze taka osoba ma dostep do internetu
Volter, zeby ci sie to cisnienie wielka kupa na krzeselku nie skonczylo, bo ktoredys bedzie musialo ujsc Z tym, ze modyfikacje raczej z gornej polki dyskutowac niestety nie mozesz, bo to jest fakt zupelnie niezalezny od twojego widzimisie
Zderzak tak jak pisalem juz wczesniej tez bedzie wykonczony w weglu.
Volter, zeby ci sie to cisnienie wielka kupa na krzeselku nie skonczylo, bo ktoredys bedzie musialo ujsc Z tym, ze modyfikacje raczej z gornej polki dyskutowac niestety nie mozesz, bo to jest fakt zupelnie niezalezny od twojego widzimisie
Zderzak tak jak pisalem juz wczesniej tez bedzie wykonczony w weglu.
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
A ja powiem tak: przestańcie pitolić bo znowu dostaniecie nagrody
Kończ chłopie szybciej, zebyś choć raz w tym sezonie sie przejechał furą!markos pisze:Zderzak tak jak pisalem juz wczesniej tez bedzie wykonczony w weglu.
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- Volter
- Nowy
Teraz zapytam na poważnie, żeby nie było...
Czemu samochód nie jeździ? Wiem, że coś tam jest zepsute, ale jest to taka awaria której nie można naprawić w cenie tych wszystkich elementów włókna węglowego? Osobiście bym wolał zrobić przy silniku, żeby chociaż jeździł samochodzik z resztą bardzo fajny... niż wymieniać elementy karoserii? Do Hondy mam słabość bo dużo moich znajomych ma [H] na masce.
Czemu samochód nie jeździ? Wiem, że coś tam jest zepsute, ale jest to taka awaria której nie można naprawić w cenie tych wszystkich elementów włókna węglowego? Osobiście bym wolał zrobić przy silniku, żeby chociaż jeździł samochodzik z resztą bardzo fajny... niż wymieniać elementy karoserii? Do Hondy mam słabość bo dużo moich znajomych ma [H] na masce.
- !markos
- M A S T E R
Nie wiem co bys wolal, ja robie wszystko co potrzeba, zeby i jezdzil i wygladal, tylko staram sie to robic w odpowiedniej kolejnosci.
Czy wiesz o tym, ze te elementy z wlokna weglowego kosztuja niewiele wiecej niz lakierowana blacha? Jesli juz mialem maske z wlokna weglowego, a do tego klape, lotke i szyber, to chyba bez sensu byloby montowanie blachy?
Czy wiesz o tym, ze te elementy z wlokna weglowego kosztuja niewiele wiecej niz lakierowana blacha? Jesli juz mialem maske z wlokna weglowego, a do tego klape, lotke i szyber, to chyba bez sensu byloby montowanie blachy?
- Volter
- Nowy
Szczerze mówiąc myślałem, że jest to droższy element no ale skoro tak mówisz to pewnie tak jest... Kiedy obstawiasz, że samochód będzie mógł jeździć?
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Nie musisz dla mnie robić specjalnego tłumaczenia, zgodnie z Regulaminem działu Nasze ProjektyVolter pisze: Do M&M: Post nie pisany, żeby kogoś obrazić tylko wyrażam swoją opinie na temat tego samochodu
Żeby nie było całkowitego OT to napiszę, że podziwiam markosa za jego serce do tego auta i mogę tylko żałować że nie zrobił tego samego z corsą chociaż plany byłyzamieszczane opisy i komentarze maja być zrozumiałe i czytelne dla szerszego grona.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
ze przod inny kolor to wiadomo bedzie wegiel, ale co z tylnym zderzakiem? tez wegiel czy lakiernik dal dupy
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Aaaa... Mihau... Co Ty masz za zwirza na fotelu pasandżera ?
Pilot taaa ??
Pilot taaa ??
- -=m&m=-
- Website Admin
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
To chyba brat pikaczuBear_ pisze:Aaaa... Mihau... Co Ty masz za zwirza na fotelu pasandżera ?
Pilot taaa ??
Ps. nie wiem czy to skutek wypitego piwa ale jak tak patrze całościowo to mnie ta żółta maska nawet w oczy nie kole
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- STELMI
- Moderatorzy
- Imię: Piotr
- Kontakt:
weź dopij piwo i idź już spać-=m&m=- pisze:To chyba brat pikaczuBear_ pisze:Aaaa... Mihau... Co Ty masz za zwirza na fotelu pasandżera ?
Pilot taaa ??
Ps. nie wiem czy to skutek wypitego piwa ale jak tak patrze całościowo to mnie ta żółta maska nawet w oczy nie kole
PS Kolor felg nadal uważam, ze jest paskudny
- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
po takich przestojach to ten silnik się będzie nadawał na młynek do kawy
te maseczki i inne bajery spoko ale ja bym chciał to auto zobaczyć w ruchu
m&m ja nie piłem a też ta maska mnie jakos nie boli:)
te maseczki i inne bajery spoko ale ja bym chciał to auto zobaczyć w ruchu
m&m ja nie piłem a też ta maska mnie jakos nie boli:)
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Kontakt:
skoro czas na zwierzenia to ja też się przyznam. markos zostaw zóltą
- mr_luke
- Nowy
- Imię: Łukasz
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Popieram zółtą, fajnie się zgrywa (no może tylko nie do felg) Działaj działaj Markos i może przezornie jak skończysz na październik to nie wyjeżdzaj już bo jak sam mówisz w październiku coś Ci się zawsze przytrafia
Corsa - sold
- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
A jak odpalałeś to luz:)
Mi sie wydaje że już wsio powinno byc ok bo jedyny nie fart jaki ci jeszcze pozostał to spadajace meteoryty a tak to już wszystkie możliwości się wyczerpały.
Mi sie wydaje że już wsio powinno byc ok bo jedyny nie fart jaki ci jeszcze pozostał to spadajace meteoryty a tak to już wszystkie możliwości się wyczerpały.
- !markos
- M A S T E R
Wbrew pozorom moze wydarzyc sie jeszcze pierdylion innych rzeczy Ja po prostu mam meganiefart do wiekszosci rzeczy polegajacych na poprawianiu tego co fabryczne.
Ot chocby malowanie roweru - tez nie poszlo tak jak mialo pojsc i zamiast tydzien trwa juz trzeci tydzien, nie jest skonczone i musialem zawiezc rame do innej lakierni
Ot chocby malowanie roweru - tez nie poszlo tak jak mialo pojsc i zamiast tydzien trwa juz trzeci tydzien, nie jest skonczone i musialem zawiezc rame do innej lakierni
- cwirus88
- Nowy
ja je*ie... nie czytałem wątku markosa chyba ze kilka miesięcy i liczyłem szczerze że czas hejterów i ciśnieniowców z internetu już minął
ja Cie markos podziwiam za wytrwałość w tym wszystkim, ja bym już tym walnął 1000 razy. Do dzieła chłopie, niech sie dzieje i na ulice zabijać
ja Cie markos podziwiam za wytrwałość w tym wszystkim, ja bym już tym walnął 1000 razy. Do dzieła chłopie, niech sie dzieje i na ulice zabijać
Wylyź.
- kristianbb
- Świeżak
Mistrz,
Jestem fanem Jdm'u
Kolorki sie ogarnie i pieknie bedzie
Jestem fanem Jdm'u
Kolorki sie ogarnie i pieknie bedzie
www.kkorzeniowski.pl