Mi też się bardzo podoba. Silnik wygląda jak nówka i dopinguje mnie do swapowania mojego. Kolorek też ładny ... mi się podoba ...
Jak możesz to napisz mi na priv jak poszło połączenie tego z f13

Z tego co się pytałem to jest właśnie rozszerzone badanie techniczne ze sprawdzeniem numerów i sprawdzeniem autka - bo gdyby był ten sam silnik (typ) to tylko numer a jako że jest inny to zmieniają się właściwości samochodu - np inna masa, ładowność itp. Koszt z instalacją lpg to ok 230złPETERS pisze:to akurat nie jest dobra wiadomość. Interesuje mnie (tak na zaś) kwestia tego rzeczoznawcy - to taki zwykły może być - sądowy?? To sie chyba nazwya rozszerzone badania techniczne
Bo swap swapem - moge siedzieć miesiąć pod autem i wszystko sklejać, ale dzień spędzony w urzędzie jest gorszy. A jak jeszcze pani w okienku się zorientuje, że w corsie nie było ..... 2.0
1. u mnie w podpisie widac przeplywke i filtr i wszystko....-=kLaRi=- pisze:Dzieki Markos ,wlasnie kurcze nie mialem zadnego zdjecia ze stozkiem obrazujacego to ,patrzylem i patrzylem w garazu i kurcze zdawalo mi sie ze nie wejdzie ,tzn wejdzie ale na centymetrach wlasnie.
Mam tez pytanko ,czy przeplywka moze byc zamontowana w obojetnie jakim polozeniu?? Czy musi byc tym calym sterowaniem w plastiku gora??
Dalej nie moge zdobyc opisu tej okraglej kostki z 14 pinami ;(( moze ma ktos???