Zderzaki. Od A do Zet

Wszystkie informacje o elementach nadwozia Corsy B.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: czester 1 »

@arts
klari cos tam krecil w pokoju tylko nikt nic nie pamieta :-P
Obrazek
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

kyniek pisze:
arts pisze:a co do nowej klubowiczki zapraszamy na zlot z nowymi kolezankami :grin: :grin: :grin:

i moze byc i z facetem , Tobie to nie przeszkadza :oko: :-D piekne czasy
:lol:
czester jak wyjdzie film na plytach to zalinkuj :grin:
ale fajny watek o zderzakach .... :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Imię: Michał
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: Staneq »

w pokoju kręciliśmy kopciuszka... czester w roli glownej, zedyo i mike jako obstawa a ja jako ksiaze przymiezralem czesterowi buciki..

ps. caly dzien mnie na necie nie bylo tu taki fajowski fatek :oko:

a zeby nie bylo ot..to do zderzakow jest jedna regula powinny idealnie...
...
... pasować do ręki :oko: :-P :lol:
Było c14se
Kurbat
Weteran
Kontakt:

Post autor: Kurbat »

kto postawił na Wisłę wczoraj ? :lol:
Awatar użytkownika
Kotlin
Swój
Imię: Rafał
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Kotlin »

Ja nie ogladalem wczoraj meczu ale przez sciane uslyszalem sasiada Qwaaaaaaaa co za ch......e i wnioskuje ze sasiad cos postawil.
Awatar użytkownika
=JUHol=
Weteran
Kontakt:

Post autor: =JUHol= »

a skad mozna wziac biale zegary ?? :grin:
Obrazek
Kurbat
Weteran
Kontakt:

Post autor: Kurbat »

biale zagary rozdawali po meczu Wisły, ale tylko tym co mieli fajne zderzaki ;)
a serio to miałem chwilami wrażenie, że chłopaki liczyli iż majdan sam mecz wygra... :lol:
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Legia rzadzi! Polska bez Slaska!

...nie ma to jak pospamowac :-P

Zeby nie bylo juz calkiem offtopicznie, to wkleje kilka mozliwosci w kwestii zderzakow:

1) Carzone:

Obrazek

2) RS

Obrazek

i na Artsowozie...

Obrazek

3) Mattig

Obrazek

4) Nie wiem jak on sie nazywa, ale jest fajny :oko:

Obrazek

Obrazek
zijka
Świeżak
Kontakt:

Post autor: zijka »

Ojej, ale sie temat rooozwinął! :P Widze że czeka mnie sporo do napisania bo ja tutaj widzę, że Panowie się lekko wymknęli spod kontroli. A tak nie może być! :P tutaj trzeba krótko trzymać ;]

niestety nie dam rady skomentować wszystkiego po kolei wiec napisze ogolne przemyslenia po przeczytaniu całości :P

W kwestii zderzaków <do samochodu> nie bede pisala nic, bo juz wszystko wiem.. chyba ;] a jak nie bede wiedziala, to oczywiscie bez wiekszego skrępowania sie zapytam :P
Nadkola - nie wiem o co chodzi, ale grunt że moj ojciec własny, prywatny, rodzony ;) zrozumial w lot swoją córeczkę i powiedzial że zajmie sie tym... aaaah ojcowie zawsze glupieją na punkcie córeczek.

Co do "zderzaków" to myślę, że nie trzeba tutaj niczego komentowac, bo IMHO wszystko jest w najlepszym porządku ;) a juz zdecydowanie w lepszym niż w Corsie :P Do dloni w prawdzie idealnie nie pasują.. no chyba że dłoń taka jaka duuuuuzia jest ;P W ogóle mnie nie zdziwiło samcze zachowanie i samcze skojarzenia, ba! zdziwiłam się że tak późno temat poszedl w tym kierunku, ale to chyba bylo dorosle podejscie do sprawy, najpierw cierpliwie wyjaśniliscie mi od A do Zet, a pozniej poszlo od A do D ;P

Czytając Wasze wypowiedzi na temat zlotów, łza w oku mi sie kreci, że mnie tam nie ma. Oczywiscie nie bede zabierala jakiś zbędnych męskich istot, bo tego to chyba jest w nadmiarze tutaj ;P A pozatym co to za przyjemnosc wszedzie ciągnąć faceta, dla ktorego tuninowany samochod, to głupota. A do tego nie wiadomo, jak długo on jest pociągnieeee... bo już tak zbieram mysli i słowa aby oddelegowac delikwenta z kwitkiem :P Niestety jednak, kampania wrzesniowa, praca, studia i inne nie pozwolą mi w tym roku sie z Wami spotkać na większej imprezie. Ale :> jak znam siebie i swoją chęć do dobrych % spotkan, to bedzie mnie mieli jeszcze dość :)
No to chyba wszystko... aha i jeszcze jedno, ja dzisiaj nie zaginęłam, ja po prostu tresowalam dzisiaj psa i uczylam go chodzić na smyczy! nauczył się komendy 'siad!'.. a wlasciwie jak widzi że ide z jakimiś smakołykami w ręku to już sam przede mną siada :P wiec nie wiem czy to dobra tresura, czy psie łakomstwo!

Uuuuuffff.. nigdy wiecej juz tak Was nie zaniedbam, bo pozniej sie nie wyrabiam z odpisywaniem :)

Wisełka mi przegrała... takie piękne mam miasto, a taką ch*** drużynę ;]
UhU
Nowy
Kontakt:

Post autor: UhU »

zijka pisze:Ojej, ale sie temat rooozwinął! :P Widze że czeka mnie sporo do napisania bo ja tutaj widzę, że Panowie się lekko wymknęli spod kontroli. A tak nie może być! :P tutaj trzeba krótko trzymać ;]
Nie da rady upilnować stada Młodych Wilków :D
zijka pisze:Co do "zderzaków" to myślę, że nie trzeba tutaj niczego komentowac, bo IMHO wszystko jest w najlepszym porządku ;) a juz zdecydowanie w lepszym niż w Corsie :P Do dloni w prawdzie idealnie nie pasują.. no chyba że dłoń taka jaka duuuuuzia jest ;P
a to już na zlocie...pogadamy zobaczymy :D (obczaimy :D )
zijka pisze: Oczywiscie nie bede zabierala jakiś zbędnych męskich istot, bo tego to chyba jest w nadmiarze tutaj ;P
:grin:
zijka pisze:A pozatym co to za przyjemnosc wszedzie ciągnąć faceta, dla ktorego tuninowany samochod, to głupota. A do tego nie wiadomo, jak długo on jest pociągnieeee... bo już tak zbieram mysli i słowa aby oddelegowac delikwenta z kwitkiem :P
Przybyłem, przeczytałem, rozłożyłem się... (leże na cycach :lol: :lol: :lol: )
zijka pisze: ja dzisiaj nie zaginęłam, ja po prostu tresowalam dzisiaj psa i uczylam go chodzić na smyczy! nauczył się komendy 'siad!'.. a wlasciwie jak widzi że ide z jakimiś smakołykami w ręku to już sam przede mną siada :P
Mówisz o swoim chłopaku ? :-D :grin: :-D
zijka
Świeżak
Kontakt:

Drogi Uhu! :P

Tresowalam psa, marki kundelek :) ktory ma 8 tygodni. Jak wspomnialam wczesniej planuje odprawić mojego mężczyzne, wiec powiedz sam czy byłby sens tracić energię? Po co mam jakiejś następnej biedaczce życie ułatwia, niech się męczy! :P
Co do "zderzaków" to sprawa wygląda tak: "zderzaki" możesz tylko obczaić, a zderzaki nawet pozwolę Ci dotknąć :P jak łapska umyjesz! :D:D:D :))))))))))) <<< zreszta do tego czasu to może mi sie jakaś latarnia napatoczyć i po zderzakach moze zostać tylko wspomnienie ;P
kozzi
Weteran
Imię: Marcin

Post autor: kozzi »

pirat pisze:Polska bez Slaska!
yeah!! :)2 :grin:
arts pisze:czester jak wyjdzie film na plytach to zalinkuj :grin:
ale fajny watek o zderzakach .... :grin:
no w koncu :-P czekałem aż Arts skomentuje :lol:
zijka pisze:....................Co do "zderzaków" to myślę, że nie trzeba tutaj niczego komentowac, bo IMHO wszystko jest w najlepszym porządku ;) a juz zdecydowanie w lepszym niż w Corsie :P Do dloni w prawdzie idealnie nie pasują.. no chyba że dłoń taka jaka duuuuuzia jest ;P W ogóle mnie nie zdziwiło samcze zachowanie i samcze skojarzenia, ba! zdziwiłam się że tak późno temat poszedl w tym kierunku, ale to chyba bylo dorosle podejscie do sprawy, najpierw cierpliwie wyjaśniliscie mi od A do Zet, a pozniej poszlo od A do D ;P..............
hmm.... :0 :0 :)23 :lol: :)2

ps: ja tam się ciesze że Wisła przegrała :)21
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
arts
Forum Master
Kontakt:

basistowy zderzak to oczywiscie Zender :oko:
No no nareszcie jakas swieza krew w wydaniu zenskim i do tego z takim impetem i energia ..... i do tego kwitki chce rozdawac, od razu sie rozruszalo forum achhh co te kobitki robia z facetow :lol:
Jako glowny zbereznik proponuje zamiescic fotki tych hmmm zderzakow w celu komisyjnego obejzenia wymierzenia oblukania i zweryfikowania :lol: bo byc moze nie ma potrzeby wymiany :oko:
...... chcemy ci pomuc :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

@ Pirat
zderzak to irmscher air dam

@all
watek pierwsza klasa dawno nie było na forum takiego jajcarskiego topicu, znów przypomnaił mi sie klimat zlotu :)23, żałuje że nie mam neta w domu bo chciałoby się na bieżąco pokomentować niektóre posty :grin:
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

arts pisze: No no nareszcie jakas swieza krew w wydaniu zenskim i do tego z takim impetem i energia ..... i do tego kwitki chce rozdawac, od razu sie rozruszalo forum achhh co te kobitki robia z facetow :lol:
Jako glowny zbereznik proponuje zamiescic fotki tych hmmm zderzakow w celu komisyjnego obejzenia wymierzenia oblukania i zweryfikowania :lol: bo byc moze nie ma potrzeby wymiany :oko:
Tak tak, polejcie temu panu! Hehe... swietnie sie temat rozwinal !
Awatar użytkownika
kyniek
Weteran
Podziękował;: 1 raz
Kontakt:

Post autor: kyniek »

arts pisze:basistowy zderzak to oczywiscie Zender :oko:
No no nareszcie jakas swieza krew w wydaniu zenskim i do tego z takim impetem i energia ..... i do tego kwitki chce rozdawac, od razu sie rozruszalo forum achhh co te kobitki robia z facetow :lol:
buhahaha :-D 8)
tja nastał czas spokojnego kombi...
kozzi
Weteran

no nie, widze same "świnie" na tym forum :lol:
ja tylko taki poządny :-P
arts
Forum Master
Kontakt:

kozzi nie dziwne ze pozadny .. w domciu pod kluczem zamkniety :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Hiv
Weteran
Kontakt:

Post autor: Hiv »

Może faktycznie niech ktoś to pod "sposób na blachare" podczepi ;)

Byłoby więcej takich topicow z "jajem" - tylko nie trzeba w zarodku wszystkiego dusić...

Panowie - wyrzućcie to z siebie! :lol:
Może znów corsa...
Awatar użytkownika
Kotlin
Swój
Imię: Rafał
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Kotlin »

Teraz bedzie fajna opcja jak markos odesle kogos do szukajki w sprawie zderzakow.
@hiv jednak sposob na blachare jest o innej tematyce tu trzeba zalozyc nowy topic.
POPIERAM POSTULAT ARTSA.
kozzi
Weteran

arts pisze:kozzi nie dziwne ze pozadny .. w domciu pod kluczem zamkniety :lol:
hahaha tylko że ja mam ten klucz :-P
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

zijka pisze:Nadkola - nie wiem o co chodzi, ale grunt że moj ojciec własny, prywatny, rodzony ;) zrozumial w lot swoją córeczkę i powiedzial że zajmie sie tym...
uuu no to beda tjuningi jak sie patrzy, ja bym na twoim miejscu nie dawal tacie samochodu do robienia, bo jego gust moze nieco roznic sie od twojego :lol:

arts ty swinio!!! pamietaj, ze masz zalegly wpierdol za obmacywanie mojej ukochanej :lol:

caly watek:
Obrazek
Obrazek
arts
Forum Master
Kontakt:

ojj tam Markos wszystko zostalo w klubie i nic nikomu nie ubylo :grin: :lol:
Obrazek
zijka
Świeżak
Kontakt:

Hiv pisze:Może faktycznie niech ktoś to pod "sposób na blachare" podczepi ;)
cały istnieje w Was tylko męska część. Czy możesz mi powiedziec po co MI sposób na blachare? :P A pozatym ja nie lubie pań w różowych strinigach ;P

arts pisze:No no nareszcie jakas swieza krew w wydaniu zenskim i do tego z takim impetem i energia ..... i do tego kwitki chce rozdawac, od razu sie rozruszalo forum achhh co te kobitki robia z facetow icon_lol.gif
Jako glowny zbereznik proponuje zamiescic fotki tych hmmm zderzakow w celu komisyjnego obejzenia wymierzenia oblukania i zweryfikowania icon_lol.gif bo byc moze nie ma potrzeby wymiany icon_wink.gif
strasznie niejasno sie wyraziłeś. Zdjecie zderzaków bedzie jak je wymienie, bo to ze wymienic je trzeba nie podlega żadnej dyskusji. A "zderzaki".. no cóż takie rzeczy podobnież najlepiej ogląda się w przestrzeni 3D ;)
Moja i energia i impet ba! ;] oczywiscie że to zjawisko niesamowite. Kwitek juz sie powoli drukuje, jeszcze tylko pieczątke podbić i powinno byc po sprawie. Mam nadzieje, że delikwent nie bedzie sie opieral zbytnio ;]
A krew swieza.. oj swieza.. powiedzialabym nawet że za swieza ;P bo czasami mam problemy z serii 'Pani jest za młoda' :P Ale "zderzaki" wszytsko rozwiązują hehee
kozzi pisze:no nie, widze same "świnie" na tym forum icon_lol.gif
ja tylko taki poządny razz.gif
no cóż pozostaje tylko współczuć takiej porządności :P rotfl
:-D :-D :grin: :grin:

Zaczynam sie zastanawiąć dlaczego dopiero teraz Corse kupiłam :P Jakbym zrobila to wczesniej, to i wczesniej bym poćwiczyła swoje mięśnie brzuszka ;)
Awatar użytkownika
Hiv
Weteran
Kontakt:

zijka pisze:Zaczynam sie zastanawiąć dlaczego dopiero teraz Corse kupiłam :P Jakbym zrobila to wczesniej, to i wczesniej bym poćwiczyła swoje mięśnie brzuszka ;)
Hahahhh... myślisz, że tu codziennie takie tematy? :lol:

Masz dar do rozluźniania obyczajów na forum CTM :oko:
Może znów corsa...
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kontakt:

Post autor: Porszak »

Hiv pisze:
zijka pisze:Zaczynam sie zastanawiąć dlaczego dopiero teraz Corse kupiłam :P Jakbym zrobila to wczesniej, to i wczesniej bym poćwiczyła swoje mięśnie brzuszka ;)

taa bo normalnie to my tylko o bialych tarczach i o alukolpakach gadamy :lol:
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
kozzi
Weteran

zijka pisze:
kozzi pisze:no nie, widze same "świnie" na tym forum icon_lol.gif
ja tylko taki poządny razz.gif
no cóż pozostaje tylko współczuć takiej porządności :P rotfl
:-D :-D :grin: :grin:
współczuć?? a czego tu współczuć?? :lol: :-D
Hiv pisze:

dar?? a ja myslę że to kwestja szczęścia, bo nasz obersztundbanfirer !Markos i jego hans-klos ze śląska vel. Staneq gdzieś są w rozjazdach i nie siedzą na necie całymi dniami :zakrecony: tak to znowu zjeba, zjeba i zjeba :pig:
zijka
Świeżak
Kontakt:

Tematy jaknajbardziej istotne i godne uwagi, niemniej jednak bez rozluźnienia idzie zwariować ;D
A jeżeli takie luzniaste tematy nie są na porządku dziennym, to przynajmniej dowiedziałam się jednego, drzemie w Was poczucie humoru, które pomiędzy Ulterami i OZ-etami powinno z Was emanować :P <może nie tak przesadnie jak ze mnie, bo wtedy ludzie na ulicy sie dziwnie patrzą ;) >

Edit.
@kozzi: czyżbyś pisał o jakieś grupie trzymającej władzę? :zakrecony:

a współczuć takiej porządności :P w XXI wieku, to nie uchodzi ;]
Awatar użytkownika
Hiv
Weteran
Kontakt:

zijka pisze:drzemie w Was poczucie humoru, które pomiędzy Ulterami i OZ-etami powinno z Was emanować :P
:-D to już za nami... teraz jest tylko SWAP! - swap tu, swap tam... jak nie silnik to zawsze coś innego można SWAPnąć ;)
Może znów corsa...
zijka
Świeżak
Kontakt:

Była to metafora, równie dobrze mogłam napisać między choinkami zapachowymi, a naklejką na szybę ;P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie”