KOTLINOWÓZ:)
- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Geometria juz zrobiona I jestem w szoku autko zaczelo jezdzic prosto mam delikatnie walniete prawe tylnie kolo tzn jest 3min poza tolerancja ale koles powiedzial ze podczas jazdy tego nie wyczuje.
Ogolnie mega zadowolenie z poczynionych napraw teraz musze zlikwidowac zapach wachy w srodku bo tryfi strasznie.
I pozostaje czekac na zwrot z podatku wtedy przyjda nowe kubelki
Ogolnie mega zadowolenie z poczynionych napraw teraz musze zlikwidowac zapach wachy w srodku bo tryfi strasznie.
I pozostaje czekac na zwrot z podatku wtedy przyjda nowe kubelki
- chuckyhc
- Nowy
- Imię: Chucky
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
sorka ze tak pozno sie dolaczam.
no KOtlin ogolnie kierunek prac baaaardzo sluszny.do bagaznika nic nie wsadzaj, wlasnie gola blacha ma swoj urok (przynajmniej dla mnie).ja u siebie ze srodka jeszcze chce ta podloge z przodu wyciagnac ta materialowa.
co do zbieznosci, to kurde jak sie jezdzilo (pisze o sobie) na rozwalonej, a potem dokonano ustawienia, to jakos nagle auto zaczelo skrecac normalnie i w ogole lepiej jezdzic.szok ile to potrafi pomoc. dlatego ja przynajmniej raz na dwa miechy jezdze na ustawianie, albo po jakiej zmianie elementow w zawieszeniu, albo po jakims upalaniu.
dobra ale wracajac do jajecznicy, to dawaj dalej chlopak! rob z tego wydmuche a bedzie zapieprzac.
no KOtlin ogolnie kierunek prac baaaardzo sluszny.do bagaznika nic nie wsadzaj, wlasnie gola blacha ma swoj urok (przynajmniej dla mnie).ja u siebie ze srodka jeszcze chce ta podloge z przodu wyciagnac ta materialowa.
co do zbieznosci, to kurde jak sie jezdzilo (pisze o sobie) na rozwalonej, a potem dokonano ustawienia, to jakos nagle auto zaczelo skrecac normalnie i w ogole lepiej jezdzic.szok ile to potrafi pomoc. dlatego ja przynajmniej raz na dwa miechy jezdze na ustawianie, albo po jakiej zmianie elementow w zawieszeniu, albo po jakims upalaniu.
dobra ale wracajac do jajecznicy, to dawaj dalej chlopak! rob z tego wydmuche a bedzie zapieprzac.
Była Corsa B GSi C16XE prawie S1600 Jest Corsa C GSi Z18XE
PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!
PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
ładne, czerwone sam myślałem nad ich zakupem myśle, że pomimo różnicy w długości to autko wcale jakoś bardzo nie siadzieKotlin pisze:Oto ostatni zakup sprezynki Irmscher od AdamaXXL
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Kotlin
- Swój
- Kontakt:
Czas zadbac o planete panowie wiec kupuje to http://www.allegro.pl/item256911918_spo ... ator_.html
@pirat
Nie narazie fele jeszcze sa na aucie
@m&m
ja dorastam ???? jaaaaaaaaaasne
I wcale ostatnio duzo nie gadam z markosem na gg bo moja dziewczyna powiedziala ze to geyostwem zaciaga Jołk taki maly.
Ps. Obawiam sie ze ciezko bedzie sprzedac corse
Narazie corsa zostaje do momentu wyszykowania auta numer dwa!!!!
@pirat
Nie narazie fele jeszcze sa na aucie
@m&m
ja dorastam ???? jaaaaaaaaaasne
I wcale ostatnio duzo nie gadam z markosem na gg bo moja dziewczyna powiedziala ze to geyostwem zaciaga Jołk taki maly.
Ps. Obawiam sie ze ciezko bedzie sprzedac corse
Narazie corsa zostaje do momentu wyszykowania auta numer dwa!!!!
- Kotlin
- Swój
- Kontakt:
Re: KOTLINOWÓZ:)
Panowie, Corsa pojechała w okolice Ostrołeki wiec wątek mozna zamknac.
Jestem na etapie szukania nowego auta cos w 3 furtkach nie wieksze niz klasa kompakt moze byc diesel moze byc benzyna w miare predkie do 20k pln (moze z groszem)
Jestem na etapie szukania nowego auta cos w 3 furtkach nie wieksze niz klasa kompakt moze byc diesel moze byc benzyna w miare predkie do 20k pln (moze z groszem)
-
- Nowy
- Imię: Robert
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: KOTLINOWÓZ:)
no nareszcie jakaś corsa clubowa corsa w ostrołęce, nie bedę samKotlin pisze:Panowie, Corsa pojechała w okolice Ostrołeki wiec wątek mozna zamknac.
opel astra coupe bertone 2.0 Turbo - Full