Może wkleje tekst który chciałbym wystawić na allegro . tam wszystko jest napisane :
Witam
Mam do zaoferowania Opla Corse z ekonomicznym silnikiem 1.5 td. Autko wyposażone jest w centralny zamek oraz elektryczne szyby. Silnik pracuje cichutko i równo . Pali bez problemu . rok produkcji auta to 1993r.
W silniku wymieniłem następujące części :
- świece żarowe cztery
- Wtryski, wraz z pompą wtryskową i rureczkami do wtrysków
- filtr powietrza
- akumulator ( na gwarancji )
Zawieszenie w corsie jest w stanie dobry + . autko fajnie trzyma się drogi . Gratis dorzucał dodatkowe zawieszenie przednie oraz niebieskie sprężyny ( cztery ) .
Ostatnio zrobiona była linka ręcznego ( podczas zimy mi pękła ) .. Kupiłem nowe pokrowce na siedzenia. Wymieniłem złącze tłumika . Autko niema śladów korozji
W autku są nowe oponki zimowe na stalówkach oraz dorzucam oponki letnie w dobrym stanie .
Sprzęt grający to : radio JVC – z malutką wadą, gdyż nie działa przycisk do przełączania piosenek w przód . Dorzucę gwizdki oryginalne od skody oraz głośniczki na przód Blaupunkta .
W autku zamontowane są przednie światła soczewkowe , które dają bardzo ładny efekt z tyłu również światła tuningowe .
Opelek jest do lekkich poprawek lakierniczych . mi to nie przeszkadzało . Oraz do wymianki jest uszczelka pod kolektorem ( to nie duży koszt i można wymienić samemu ) . Trzeba dokupić jedno lusterko od strony pasażera ( m Power ) ponieważ jedno mi pękło .
W autko wsadziłem naprawde dużo roboty, czasu oraz pieniędzy. Myślę, że pochodzi jeszcze długi czas.
Gratisy które dorzucam :
Jak już wspomniałem : zawieszenie przód plus cztery sprężyny (niebieskie-chyba sportowe) , wiele plastików wewnętrznych i zewnętrznych , przedni zderzak sportowy . Linkę ręcznego , gaśnicę , trójkąt oraz kamizelkę . i Wiele innych .
Cena jaka mnie interesuje to 3.500 zł do malutkiej negocjacji .. Autko znajduje się w Bogatyni (nie miało styczności z powodzią!!!) .. w Razie Pytań proszę dzwonić : 889 976 825 ( Paweł ) ..
Serdecznie zapraszam na jazdę próbną
-- 18 lut 2011, o 22:26 --
Mechanik wspawał mi siateczke od tłumika bo miałem przepaloną. Już nie kopci , lecz tłumiczek trzeba by było usztywnić bo na środku troszke lata i to słychać gdy sie np odpala autko

ale to naprawde nie przeszkadza w jeździe

.. Hmm autko wystawie po wekendzie na allegro i w następnym tygodniu

.. Sprzedaje dlatego, że ja jeszcze sie ucze i niemam stałej pracy i po prostu mnie nie stać na utrzymanie auta ..
w tym aucie miałem tak, że gdy była zimna to odpalała na dotyk a gdy już sie zagrzała to nie chciała odpalić :p . dałem do mechanika i wymieniliśmy to co opisałem wyżej

i teraz autko odpala gdy zimne oraz ciepłe i niema problemu z odpalaniem

moim zdaniem niema co sie w nim popsuć

po prostu trzeba kupić i dbać

.
Myślę że za tą cene nie kupi sie dieselka który pali do 5 litrów ropki . i to jest dieselek na turbince więc jakos daje rade na drodze

..
-- 18 lut 2011, o 22:30 --
ogólnie auto jest w dobrym stanie . silnik zawieszenie i inne podzespoły są w fajnym stanie

co do wyglądu też fajne wygląda lecz jest troche do poprawy

ale to już wedle gustu . Mi sie nią fajnie jeździ i jest naprawde oszczędna ..
po wekendzie zrobie fotki szczegółowe i wkleje .. i bedzie można zobaczyć co i jak ..
-- 18 lut 2011, o 22:35 --
sprzedaje bez wzmacniacza i tuby !