Zrobilem generalke mojej corsy (silnik, zawieszenie i poprawki lakiernicze). Pozostal albo pojawil sie jeden problem - wymienilem wszystkie amo i wszystkie sprezyny. Wrzucilem K+F i amo Bilsteina. Jak tylko wyjechalem z warsztatu juz bylo slychac stuki z tylu w stylu takiego pukania. Jezdze z tym juz 1,5 miesiaca bo nawet w oplu na szarpaku nie potrafili powiedziec co to jest - wskazali ze tlucze sie nowy amo :0 prawy tyl (bo stamtad stuk dochodzil). To raczej niemozliwe, tymbardziej ze teraz zaczela sie tluc podobnie lewa tylna strona. Stuk nie wystepuje na prace tloka amo tylko w poprzeg, jakby byl luzny nawet na najmniejszych nierownosciach slychac to pukanie. W zwiazku z tym mam pytanie - czy to moze byc cos z mocowaniem amo? czy cos tam przychodzi co nalezy wymienic jeszcze razem z wymiana amo?
Dziwi mnie to ze nikt nie moze stwierdzic co jest usterka! Prosze odpiszcie czy ktos mial podobny problem moze dlatego ze wrzucilem nowe twardsze amo? w oplu wykluczyli rowniez stuk na tulei wahacza i ja tez go wykluczam bo to sie tlucze nawet na lekko pofalowanym asfalcie (nie dziurawym). Plisss help, kontakt gg:485317
pozdr