Heble 256 mm ...
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
sadzimy, ze kupowanie takiego plynu do codziennego wozidla mija sie z celem. po pierwsze dlatego, ze jest drogi. po drugie dlatego, ze jakiekolwiek plyny eksploatacyjne o badzo wysokich parametrach wymagaja czestej wymiany. po trzecie kup sobie zwyklego motula 5.1, albo ferodo racing 5.1. sa tansze i maja wystarczajaco wysokie parametry, a nie trzeba ich zmieniac tak czesto jak rbf.
zestaw naprawczy i tak musisz kupic, wiec co za roznica co wchodzi w jego sklad. jest tam wszystko co trzeba wymienic, proste.
zestaw naprawczy i tak musisz kupic, wiec co za roznica co wchodzi w jego sklad. jest tam wszystko co trzeba wymienic, proste.
- LETIS
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
jak przegladam allegro to faktycznie nie widze. ale wiekszosc innych aut posiada wlasnie tloczki jako czesc wymienna. czy ktos moze zerknac w EPC(mi dopiero sie sciaga) czy moze w oplu wystepuje to jako czesc wymienna? uszczelki odpowietrznik nowke sztuke srubke do przewodu mam. tylko wlasnie ten holerny tloczek...
C14SE
- Marcin99
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Tutaj !markos ma całkowitą racje - ja co prawda nie do zacisków ATE ale do DELCO chciałem kupić zestaw naprawczy z tymi tłoczkami i za komplet na jeden w IC chcieli 55zł.!markos pisze:zapewne jest dostepny jako czesc zamienna, ale chyba nie chcesz za niego zaplacic tyle co za komplet uzywanych zaciskow